+386 040 507 207

Novo

WAA ULTRA ULTRA LIGHT T-SHIRT 3.0 moška

Ultra lahka, zračna in udobna tekaška majica Ultra Light 3.0. Primerna tako pozimi - kot prvi sloj - in poleti, ko jo boste zaradi nizke teže komaj občutili.

Preizkušena več kot 10 let v najbolj ekstremnih razmerah. Izdelana iz novega materiala, s tkanjem blokov, še bolj zračnega in še vedno lahkotnega kot kdaj koli prej, ki ponuja popolno svobodo gibanja. Omogoča tudi zelo hitro sušenje.

Zaloga: Na zalogi.

49,00 €

* Zahtevana polja

49,00 €

Podrobnosti artikla

Podrobnosti

Ultra lahka, zračna in udobna tekaška majica Ultra Light 3.0. Primerna tako pozimi - kot prvi sloj - in poleti, ko jo boste zaradi nizke teže komaj občutili. Preizkušena več kot 10 let v najbolj ekstremnih razmerah. Izdelana iz novega materiala, s tkanjem blokov, še bolj zračnega in še vedno lahkotnega kot kdaj koli prej, ki ponuja popolno svobodo gibanja. Omogoča tudi zelo hitro sušenje. PREDNOSTI: - Izjemno lahka - 68 g (velikost S) - Ultra dihanje (blok tkanje) - Odsevni poudarki: vidljivost v primeru zmanjšane vidljivosti ZNAČILNOSTI - 100% poliester - Tehnično tkanje blokov za optimalno zračnost - Popolno prileganje: udobje in svoboda gibanja - Hitro suho: odvaja potenje in uravnava telesno temperaturo

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdelek ne vsebuje dodatnih informacij.

Ocene

Napišite svoj komentar

Ocenjujete: WAA ULTRA ULTRA LIGHT T-SHIRT 3.0 moška

Oznake izdelka

Oznake izdelka